Tarieven & contact

Een gesprek of digitaal, het is aan u

Persoonlijk contact

Heeft u de voorkeur voor een persoonlijk contact, dan kunt u kiezen voor het Notariskantoor Jansen Pluspakket, waarbij er vóóraf een bespreking op ons kantoor met de notaris zelf plaatsvindt en u uitgebreid over de mogelijkheden wordt geïnformeerd. Naar aanleiding van de gehouden bespreking wordt de conceptakte opgesteld die u vervolgens op ons kantoor komt tekenen.

Digitaal pakket

Wilt u profiteren van onze extra voordelige tarieven, dan kunt u kiezen voor ons digitale pakket, waarbij u voor alle correspondentie en de conceptakte(n) uw digitale dossier kunt raadplegen. Alle contacten verlopen in dat geval via uw digitale dossier. Er vindt geen bespreking vóóraf plaats. U vult thuis een vragenlijst in aan de hand waarvan een conceptakte wordt opgesteld. U komt éénmaal op kantoor waarbij de akte uitgelegd én gelijk getekend wordt. Mocht u tijdens de procedure toch meer informatie wensen, dan kunt u alsnog (tegen de meerprijs) voor ons Pluspakket kiezen en een afspraak maken met ons kantoor.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Meer informatie?

Kiest u voor het Pluspakket, dan kunt u een afspraak maken met ons kantoor, tel: 0317 – 411814 of u vult het contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Wij kennen ook een avondopenstelling, zie onze website voor de mogelijkheden of informeer ernaar bij het maken van de afspraak.

Kiest u voor het Digitale pakket, vul dan hier het contactformulier  in. U ontvangt een opdrachtbevestiging en wij nemen binnen 5 werkdagen contact met u op.