Tarieven & contact

Huis & Hypotheek

zie onze tarieven

Familie & relaties

Een gesprek of digitaal, het is aan u

Persoonlijk contact

Heeft u de voorkeur voor een persoonlijk contact, dan kunt u kiezen voor het Notariskantoor Jansen Pluspakket, waarbij er vóóraf een bespreking op ons kantoor met de notaris zelf plaatsvindt en u uitgebreid over de mogelijkheden wordt geïnformeerd. Naar aanleiding van de gehouden bespreking wordt de conceptakte opgesteld die u vervolgens op ons kantoor komt tekenen. Zie onze tarieven.

Digitaal pakket

Wilt u een en ander liever online regelen, dan kunt u kiezen voor ons digitale pakket, waarbij u voor alle correspondentie en de conceptakte(n) uw digitale (beveiligde) dossier kunt raadplegen. Alle contacten verlopen in dat geval via uw digitale dossier. Er vindt geen bespreking vóóraf plaats. U vult thuis een vragenlijst in aan de hand waarvan een conceptakte wordt opgesteld. U komt éénmaal op kantoor waarbij de akte uitgelegd én gelijk getekend wordt. Mocht u tijdens de procedure toch meer informatie wensen, dan kunt u alsnog voor ons Pluspakket kiezen en een afspraak maken met ons kantoor. Zie onze tarieven.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Meer informatie?

Wilt u kiezen voor het Pluspakket of het Digitale pakket, neemt u contact met ons op tel: 0317 – 411814, mail ons op info@notariskantoorjansen.nl of vult u het contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.