Brochures/Nieuwsbrief

NotarisPlus staat voor een uniek product en een bijzonder samenwerkingsverband. Vijf Gelderse notariskantoren sloegen de handen ineen en bedachten NotarisPlus. De kantoren in het samenwerkingsverband werken samen waar het betreft kennisdeling en praktijkoverleg. Hierdoor zijn en blijven de aangesloten kantoren steeds op de hoogte van actuele ontwikkelingen op alle rechtsgebieden van het Nederlandse notariaat.

Als cliënt kunt u zich aanmelden bij NotarisPlus. Het NotarisPlus lidmaatschap biedt service met een hoofdletter S. Wij houden contact met u en u ontvangt service op maat. De wet verandert geregeld, net als uw persoonlijke- of werkomstandigheden. Daar horen de juiste notariële afspraken en stukken bij. Met advies en tussentijdse checks van NotarisPlus, komt u niet voor verassingen te staan. U bent altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Een langdurige relatie met onze cliënten staat bij ons voorop. Daarom mag u van ons een persoonlijke en vriendelijke benadering verwachten.